Ingredientai:
12 vnt. | Tortilijos |
200 g | Sūris Rokiškio |
500 g | Svogūnai |
500 g | Saulėje džiovinti pomidorai aliejuje |
200 g | Sviestas |
20 g | Rozmarinai |
500 g | Krevetės |
200 g | Vytintas kumpis Jamon Serrano |
100 g | Svogūnų laiškai papuošimui |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Norimą kiekį tortilijų išdėlioti ant plokštumos. Ant vienos pusės dėti tarkuoto sūrio, karamelizuotų svogūnų, keptų krevečių ar kito mėgstamo įdaro. Viršutinis sluoksnis turi būti sūrio.
Įdarą užkloti kita puse tortiljos ir lengvai pakepti keptuvėje ar ant grotelių, kol išsilydys sūris. Prie šio užkandžio tinka riebios grietinės ir česnakų padažas, trintų pomidorų ar minkštų avokadų salsa.
Porcijos: 12
Pagaminamas per: 0min.