Ingredientai:
600 g | Mėsa |
2 vnt. | Svogūnai |
750 g | Bulvės |
1 vnt. | Salierai |
3 vnt. | Morkos |
1 vnt. | Porai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Džiovintos saldžiosios paprikos |
pagal skonį | Petražolės |
Gaminimas:
Mėsą supjaustykite kubeliais, svogūnus supjaustykite smulkiai, nuluptas bulves ir salierus supjaustykite kubeliais, morkas stambiais griežinėliais, porą – plonais žiedais. Pirmiausia pavirkite mėsą, tada sudėkite bulves, po to likusias daržoves.
Ant silpnos ugnies sriuba turi virti apie pusantros valandos. Baigiant virti pasūdykite ir pagardinkite paprikos milteliais. Kai sriuba bus išvirus, suberkite į ją smulkintas petražoles.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.