
Ingredientai:
500 g | Žuvies filė |
1 vnt. | Kiaušiniai |
0,5 stiklinė | Malti džiūvėsėliai |
50 ml | Aliejus |
žiupsnelis | Juodieji malti pipirai |
žiupsnelis | Druska |
7 šaukštas | Majonezas |
100 g | Marinuoti agurkai |
2 skiltelė | Česnakai |
sauja | Žalumynai |
Gaminimas:
Žuvį supjaustykite gabalėliais. Kiaušinį išplakite su druska ir pipirais. Žuvies gabalėlius pamirkykite į išplaktą kiaušinį, paskui apvoliokite džiūvėsėliuose. Iškepkite aliejuje (po 5 – 7 min. iš abiejų pusių).
Agurkus ir žalumynus padažui smulkiai supjaustykite. Kartu su išspaustu česnaku suberkite į majonezą, išmaišykite.
Žuvį sudėkite į lėkštę. Padažą užpilkite ant viršaus arba patiekite atskirai indelyje.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.