Ingredientai:
2 vnt. | Aguročiai |
2 stiklinė | Daiginti lęšiai |
3/4 stiklinė | Anakardžių riešutai |
1 vnt. | Saldžiosios geltonosios paprikos |
1 vnt. | Svogūnai |
1 vnt. | Čili pipirai |
sauja | Kalendros (šviežios) |
1 stiklinė | Kokoso drožlės |
30 ml | Laimo vaisių sultys |
1 šaukštas | Sezamų aliejus |
žiupsnelis | Druska |
1 šaukštas | Kokosų pienas |
1 šaukštelis | Agavų sirupas |
1 šaukštelis | Sojos padažas |
1/4 vnt. | Čili pipirai |
Gaminimas:
Visus komponentus sumaišykite gilioje lėkštėje, atskirai sumaišykite komponentus padažui.
Apliekite salotas padažu, išmaišykite ir palikite 2 min. pastovėti, kad susigertų skoniai.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 15min.