Ingredientai:
300 g | Virta mėsa |
12 vnt. | Bulvės virtos |
2 vnt. | Morkos virtos |
2 vnt. | Svogūnai |
2 vnt. | Kiaušiniai |
4 šaukštas | Grietinė |
50 g | Sviestas |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Bulves ir morkas sumalkite, įdėkite vieną susmulkintą ir apkeptą svogūną, kiaušinius, įberkite druskos, pipirų ir gerai išminkykite. Virtą mėsą sumalkite, sumaišykite su kitu susmulkintu ir apkeptu svogūnu bei prieskoniais.
Į riebalais pateptą kepimo skardą dėkite pusę bulvių masės, užtepkite 2 šaukštus grietinės, tada dėkite sluoksnį mėsos ir vėl užtepkite 2 šaukštus grietinės.
Tuomet sudėkite likusią bulvių masę, suraižykite paviršių (kad būtų gražiau) ir iškepkite orkaitėje. Apkepą papuoškite porais.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 90min.