Ingredientai:
1/2 vnt. | Kopūstai |
10 vnt. | Ridikėliai |
4 vnt. | Agurkai |
1 sauja | Svogūnų laiškai |
1 sauja | Krapai |
3 vnt. | Kiaušiniai |
3 šaukštas | Grietinė |
2 šaukštas | Alyvuogių aliejus |
1 šaukštelis | Garstyčios |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Smulkiai supjaustykite kopūstą.
Taip pat smulkiai supjaustykite krapus ir svogūno laiškus, sumaišykite su kopūstais, pagardinkite druska, išmaišykite rankomis.
Kietai virtus kiaušinius taip pat smulkiai supjaustykite. Nupjaustykite ridikėlių viršūnes ir kotelius, tada ridikėlius perpjaukite į keturias dalis. Sumaišykite su kopūstais.
Gerai nuplaukus agurkus supjaustykite griežinėliais, sudėkite į salotas. Į grietinę įmaišykite aliejų, pagardinkite šaukšteliu garstyčių ar krienų. Salotas išmaišykite su grietinės užpilu, pagardinkite druska bei pipirais.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 25min.