Ingredientai:
500 g | Kiauliena |
500 g | Jautiena |
300 g | Kiaulienos šoninė |
450 g | Bulvės |
750 g | Šparaginės pupelės |
1 vnt. | Svogūnai |
1 stiklinė | Sultinys |
1 šaukštas | Baltas sausas vynas |
2 šaukštelis | Sviestas |
2 šaukštelis | Cukrus |
2 šaukštelis | Druska |
1 šaukštelis | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Šoninę pakepinkime, sudėkime sviestą ir pakepinkime svogūnus iki permatomos spalvos, apibarstykime cukrumi ir dar pakepinkime. Tada sudėkime mėsą ir lengvai apkepkime. Apšlakstykime vynu arba actu, supilkime sultinį ir troškinkime valandą uždengtame inde. Tada suberkime šparagines pupeles, bulves ir dar patroškinkime 40 min.
Tiekime su ryžiais arba balta duona.
Porcijos: 6
Pagaminamas per: 120min.