Ingredientai:
100 g | Vištienos krūtinėlės virtos |
1 vnt. | Obuoliai |
1 sauja | Graikiniai riešutai |
200 g | Grūdėta varškė |
0,5 šaukštelis | Imbieras tarkuotas |
1 sauja | Sėklų mišinys salotoms |
1 šakelė | Petražolės papuošimui |
2 šaukštas | Alyvuogių aliejus |
1 šaukštelis | Baltojo vyno actas |
1 šaukštelis | Medus |
0,5 šaukštelis | Imbieras tarkuotas |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Paukštieną ir obuolį supjaustykite kubeliais.
Graikinius riešutus truputį pasmulkinkite peiliu.
Paukštieną, riešutus, grūdėtą varškę, sėklų mišinį ir tarkuotą imbierą sudėkite į dubenį bei švelniai sumaišykite.
Pagaminkite užpilą, supilkite ant salotų bei išmaišykite.
Papuoškite petražole ir keliais nesmulkintais graikiniais riešutais.
Porcijos: 2
Pagaminamas per: 40min.