Ingredientai:
3 vnt. | Svogūnai |
3 vnt. | Morkos |
2 vnt. | Saldžiosios raudonosios paprikos |
2 vnt. | Burokėliai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
pagal skonį | Aliejus |
2 šaukštas | Actas |
Gaminimas:
Įkaitiname didelėje keptuvėje aliejų. Susmulkiname svogūnus ir papriką, sutarkuojame su burokine tarka morkas ir žalius burokėlius.
Viską kepame paeiliui: apkepiname svogūnus, tada morkas, papriką ir galiausiai žalius burokėlius.
Baigiant kepti įdedame druskos, pipirų ir įpilame acto. Viską dar pakepame ~ 5 min. Patiekiame svečiams.
P.S. labai skanios tiek karštos, tiek šaltos ir su juoda duona.
Porcijos: 8
Pagaminamas per: 50min.