Lašišos kepsneliai su česnakais ir medumi

Ingredientai:

500 g Lašišos filė
1 vnt. Čili pipirai
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Žuvies padažas
1 šaukštas Sezamų aliejus
2 šaukštas Medus
1 vnt. Agurkai
1 vnt. Svogūnai
4 šaukštas Čili padažas
sauja Kalendros
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
1 šaukštelis Citrinų sultys
1 šaukštelis Citrinų sultys

Gaminimas:

Į dubenį sudėkite lašišą, aitriojo pipiro gabalėlius, česnaką, kalendrą, žuvies padažą, sezamų sėklų aliejų ir medų. Pabarstykite juodaisiais pipirais ir palaikykite šaldytuve pusvalandį, o dar geriau – per naktį.

Trumpai pakepinkite keptuvėje arba grilyje. Patiekite su saldžiu čili padažu, apibarstę agurkais ir svogūnais. Valgykite su ryžiais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 20min.

Parašykite komentarą