Persimonų ir ledų tortas

Ingredientai:

1 vnt. Biskvito lakštai
500 g Ledai vaniliniai
2 stiklinė Persimonai trinti
1 stiklinė Cukrus
0,5 šaukštelis Druska
0,5 šaukštelis Džiovinto imbiero milteliai
1 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
1,5 stiklinė Grietinėlė
0,5 stiklinė Migdolai smulkinti

Gaminimas:

Torto lakštą įdėkite į tortinę formą aukštais kraštais. Vos aptirpusius ledus išsukite ir užtepę ant torto lakšto padėkite į šaldymo kamerą. Tuo metu persimonų masę išsukite su cukrumi, druska ir kitais prieskoniais.

Atsargiai įmaišykite plaktą grietinėlę. Šią masę užtepkite ant sustingusio ledų sluoksnio ir vėl padėkite į šaldymo kamerą. Laikykite 4 val. Paruoštą tortą papuoškite migdolais ir plakta grietinėle.

Porcijos: 8
Pagaminamas per: 300min.

Parašykite komentarą