Šalta migdolų sriuba

Ingredientai:

200 g Migdolai
100 ml Alyvuogių aliejus
3 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Baltojo vyno actas
2 šaukštelis Druska
320 ml Vanduo
8 vnt. Ledukai
110 g Raudonosios vynuogės be kauliukų
1 vnt. Obuoliai

Gaminimas:

Migdolus apipilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 5 min, nusausinkite ir pašalinkite luobeles.

Sudėkite juos į smulkintuvą, supilkite aliejų, sudėkite česnaką, actą ir druską. Plakite iki vientisos masės.

Po truputį, vis paplakdami, supilkite vandenį. Perpilkite sriubą į didelį dubenį. Jei per tiršta, įpilkite daugiau vandens.

Apdenkite plėvele ir įdėkite į šaldytuvą.

Prieš patiekdami į dubenėlius įmeskite ledukų, įpilkite sriubos ir papuoškite vynuogėmis bei plonomis obuolių skiltelėmis.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą