Ingredientai:
150 g | Varškė |
100 g | Silpnai sūdytos lašišos filė |
100 g | Majonezas |
50 ml | Grietinėlė |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji pipirai |
pagal skonį | Japoniški krienai „Wasabi“ |
pagal skonį | Petražolės |
pagal skonį | Krapai |
Gaminimas:
Maišytuvu viename inde sumaišome grietinėlę, varškę, majonezą, pusę lašišos, pipirus. Į gautą masę įpilame kelis lašus aštraus padažo ir sudedame smulkintus žalumynus.
Likusį lašišos gabaliuką supjaustome kubeliais ir taip pat sudedame į kremo masę kartu su prieskoniais. Viską dar kartą sumaišome ir patiekiame prie skrudintos duonos, traškučių ar krekerių.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 10min.