Trapios tešlos krepšeliai su egzotiniu įdaru

Ingredientai:

Gaminimas:

Trapią tešlą iškočioti, iškloti ja kepimo formeles ir pašauti į orkaitę maždaug 15 min.

Džiovintus abrikosus, perkoštus pasifloro minkštimus ir persimoną supjaustyti labai mažais gabaliukais. Puode pakaitinti Žalias devynerias, kad truputį nugaruotų, įmaišyti medaus. Į mišinį sudėti smulkintus vaisius, kad pasimarinuotų.

Juodą duoną supjaustyti kuo plonesniais gabaliukais ir įdėti į orkaitę, pašildytą iki 120 C. Į skardą sudėti duoną ir džiovinti ne mažiau pusvalandžio. Gautus džiūvėsius atvėsinti, sudėti į smulkintuvą su keliais gabaliukais balto šokolado ir susmulkinti iki trupinių.

Grietinėlę užkaitinti ir įmaišyti į ją 250 g smulkinto balto šokolado. Leisti gerai atvėsti, po ko suplakti plakikliu.

Į iškeptus krepšelius dėti balto šokolado kremą, truputį vaisių padažo ir ant viršaus užbarstyti trupinių.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 50min.

Parašykite komentarą