Vištienos kepenėlės su grietinėlės ir garstyčių padažu

Ingredientai:

600 g Vištienos kepenėlės
2 šaukštas Sviestas
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
200 ml Grietinėlė
1 šaukštas Garstyčios
1 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Petražolės
pagal skonį Druska

Gaminimas:

Nuo kepenėlių nupjaustykite plėveles, pasūdykite, apibarstykite pipirais. Nedidelėmis porcijomis apkepkite kepenėles svieste, po 2 min. iš abiejų pusių. Iškepusias dėkite į molinį indą, uždenkite.

Padažui supilkite grietinėlę į gilią keptuvę, užvirinkite. Pavirkite, kol kiek sutirštės. Tada sudėkite garstyčias, išspaustą česnako skiltelę, petražoles, pipirų, druskos. Pakaitinkite dar apie minutę.

Kepenėles patiekite aplietas padažu.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą