Vyšninių pomidoriukų krepšeliai su tuno tartaru

Ingredientai:

12 vnt. Vyšniniai pomidoriukai
200 g Šviežio tuno filė
50 g Čiobreliai švieži
50 g Bazilikai
1 vnt. Saldžiosios geltonosios paprikos
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
1 vnt. Saldžiosios žaliosios paprikos
pagal skonį Citrininiai prieskoniai žuviai
1 vnt. Citrinos
50 g Krapai
1 vnt. Baltieji ridikai
pagal skonį Druska
1 vnt. Raudonieji svogūnai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus

Gaminimas:

Iš pomidoriukų išpjaustom krepšelį.

Tuną pamarinuojame su citrinos sultimis. Tuną, paprikas, mėlynuosius svogūnus sukapojame mažais kubeliais, susmulkiname krapus, viską sumaišome. Pridedame druskos ir pipirų. Gautą įdarą sudedame į išpjaustytus pomidorus.

Daikono ridiką nuskutame, supjaustome plonomis juostelėmis ir susukame lizdelį, į lizdelį dedame pritaisytą pomidoriuką. Puošiame čiobrelio šakele.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą