Ingredientai:
12 vnt. | Vyšniniai pomidoriukai |
200 g | Šviežio tuno filė |
50 g | Čiobreliai švieži |
50 g | Bazilikai |
1 vnt. | Saldžiosios geltonosios paprikos |
1 vnt. | Saldžiosios raudonosios paprikos |
1 vnt. | Saldžiosios žaliosios paprikos |
pagal skonį | Citrininiai prieskoniai žuviai |
1 vnt. | Citrinos |
50 g | Krapai |
1 vnt. | Baltieji ridikai |
pagal skonį | Druska |
1 vnt. | Raudonieji svogūnai |
2 šaukštas | Alyvuogių aliejus |
Gaminimas:
Iš pomidoriukų išpjaustom krepšelį.
Tuną pamarinuojame su citrinos sultimis. Tuną, paprikas, mėlynuosius svogūnus sukapojame mažais kubeliais, susmulkiname krapus, viską sumaišome. Pridedame druskos ir pipirų. Gautą įdarą sudedame į išpjaustytus pomidorus.
Daikono ridiką nuskutame, supjaustome plonomis juostelėmis ir susukame lizdelį, į lizdelį dedame pritaisytą pomidoriuką. Puošiame čiobrelio šakele.
Porcijos: 6
Pagaminamas per: 60min.