Kriaušių šerbetas su imbieru

Ingredientai:

4 vnt. Konservuotos kriaušės
50 g Cukrus
30 ml Citrinų sultys
1/2 šaukštelis Imbieras maltas

Gaminimas:

Nupilkite kriaušių sirupą, kriaušes sudėkite į gilų indą ir palaukite kol apdžius. Gilioje keptuvėje pakaitinkite cukrų su sirupu kol užvirs. Nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite.

Virtuviniu kombainu išplakite kriaušes, citrinų sultis ir imbierą. Supilkite sirupą ir pagal skonį maistinių dažų. Dar kartą išplakite. Gautą masę sudėkite į šaldymo indą, padėkite į šaldiklį 1,5 – 2 val. ( kad pilnai nesušaltų). Išimkite iš šaldymo indo ir dar kartą išplakite.

Vėl dėkite į šaldytuvą ir palikite, kol visiškai sušals (apie 3 val.). Iš šaldytuvo išimkite likus 20 min. prieš patiekiant.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą