Marcipaninė tešla su kiaušinių baltymais

Ingredientai:

225 g Migdolų miltai
125 g Cukrus
125 g Cukraus pudra
1 šaukštelis Citrinų sultys
2-3 šlakelis Migdolų esencija
2-3 Kiaušinių baltymai

Gaminimas:

Į dubenį suberkite maltus migdolus, cukrų ir cukraus pudrą. Gerai išmaišykite. Padarykite duobutę ir į ją supilkite citrinų sultis, migdolų esenciją ir kiaušinių baltymus. Išmaišykite mediniu šaukštu, o paskui minkykite, kol susidarys vienalytė elastinga masė.

Šią masę galima dažyti maistiniais dažais ir naudoti įvairiems gaminiams puošti. Išeina apie 450 g marcipaninės masės. Jeigu jos nenaudosite iš karto, suvyniokite ją į maistinę plėvelę, kad nedžiūtų.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą