Ingredientai:
225 g | Migdolų miltai |
125 g | Cukrus |
125 g | Cukraus pudra |
1 šaukštelis | Citrinų sultys |
2-3 šlakelis | Migdolų esencija |
2-3 | Kiaušinių baltymai |
Gaminimas:
Į dubenį suberkite maltus migdolus, cukrų ir cukraus pudrą. Gerai išmaišykite. Padarykite duobutę ir į ją supilkite citrinų sultis, migdolų esenciją ir kiaušinių baltymus. Išmaišykite mediniu šaukštu, o paskui minkykite, kol susidarys vienalytė elastinga masė.
Šią masę galima dažyti maistiniais dažais ir naudoti įvairiems gaminiams puošti. Išeina apie 450 g marcipaninės masės. Jeigu jos nenaudosite iš karto, suvyniokite ją į maistinę plėvelę, kad nedžiūtų.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.