Traškios keptos daržovės su avokadų padažu

Ingredientai:

125 g Miltai
1 žiupsnelis Druska
1 šaukštas Saulėgrąžų aliejus
150 ml Vanduo
2 vnt. Kiaušiniai (baltymai)
500 g Daržovės
1-2 skiltelė Česnakai
4 vnt. Pomidorai
1 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
2 vnt. Avokadai
1 šaukštelis Kalendros

Gaminimas:

Paruoškite padažą: visus ingredientus sudėkite į smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.

Dubenyje sumaišykite miltus ir druską, po truputį supilkite vandenį ir aliejų, įmaišykite kiaušinių baltymus.

Gilioje keptuvėje ant didelės ugnies labai gerai įkaitinkite aliejų, kad įmestas duonos gabaliukas apskrustų per 30 sek. Daržoves pamirkykite tešloje ir meskite į aliejų. Kepkite 2-3 min, kol apskrus.

Nusausinkite ant popierinės servetėlės ir patiekite su avokadų padažu.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 40min.

Parašykite komentarą